äntligen!!!!

Har inte mått så bra den senaste månaden och haft fullt upp på annat håll och har därför inte haft så mkt tid över för bloggandet. Har nyligen varit utomlabds och kom hem igår.
Hade lagt över ALLT fisk-ansvar på sambon under dessa veckor och har inte haft så stora förväntningar.

Men så såg jag igår att scalarerna fått frisimmande (!) Yngel! :D
De har ju lekt med jämna mellanrum men aldrig lyckats få frisimmande så detta var så otroligt kul att se.

Sen har någon svärdbärare och ett äpple dött men det är ju sånt som händer.. Har ju fullt med äpplebebbisar i nanot så jag går ingen nöd. ^^

Utomlandsresan jag var på var ner till Rumänien, då min familj håller på med ett VälgörenhetsProjekt som hållt på i 20 år så vi bilar ner nån gång då o då (främst mormor o morfar) med husbil/minibuss proppfyllt med lådor, leksaker, skor etc till en skola med behövande barn i en liten bergsby.
Vi lyckades packa med de sista grejerna till 720L-karet som jag velat få hem i 2 mån så nu har jag ALLT hemma :D :D :D

En kär vän erbjöd sig att köra ner karet för 2v sedan då han ändå hade vägarna förbi ^^

Jag hade förberett honom på att karet var stort så han visste om det, och körde 25mil med öppen baklucka (!) då karet var liiiite för stort för bilen.

Så det nästa jag ska fokusera på är att göra rent 720L karet ordentligt och sälja av 2-3 kar så är det någon som är intresserad så är det bara att komma med bud :)

Jag är så pepp och akvaristiken ger mig så mkt energi!!!

tootickisfiskar.blogg.se

Via färgglada bilder och text får ni följa min lilla fiskfamilj som ständigt växer i mina burkar som för tillfället ligger på 720L, 125L, 54L, 20L och 12L.

RSS 2.0